Maattabel

Haarspeldjes
De haarspeldjes zijn verkrijgbaar in drie verschilde maten. De 2cm (New Born), 3cm (Kleine Meiden) en de 5cm (Grote Meiden) haarspeldjes.

De allerkleinste "New Born" haarspeldjes blijven zitten in het allereerste plukje haar van uw baby. Let op! Babyhoofdjes zijn zeer gevoelig. Het is verstandig om het haarspeldje niet dicht te drukken op het hoofdje, maar het speldje in een plukje haar dicht te klikken.

De "Kleine Meiden" haarspeldjes zijn geschikt voor baby's met de wat grotere lokken en zijn lang door te dragen. Ze zijn bijvoorbeeld ook zeer geschikt voor het vastzetten van kleine plukjes bij de wat grotere meiden.

De "Grote Meiden" haarspeldjes zijn geschikt voor meiden vanaf ongeveer 2 jaar.

De haarspeldjes "Kleine Meiden" en "Grote Meiden" zijn verkrijgbaar met superleuke stoffen hoesjes. Door deze hoesjes blijven de haarspeldjes nog beter zitten in het haar.

Haarbandjes
De meeste "elastische haarbandjes" zijn verkrijgbaar in onderstaande maten. De haarbandjes zijn zeer elastisch en uitrekbaar tot wel 12cm. Hierdoor zijn de haarbandjes lang door te dragen. Wilt u een andere maat dan is dat geen enkel probleem. U kunt de gewenste maat doorgeven bij de vrije tekst in het bestelproces.

0 - 3 maanden = omtrek haarbandje ± 32cm 

3 - 6 maanden = omtrek haarbandje ± 36cm

6 - 12 maanden = omtrek haarbandje ± 40cm

vanaf 12 maanden = omtrek haarbandje ± 42cm

Tieners & Volwassenen = omtrek haarbandje > 43cm

Oorbellen
De afmetingen van de oorbellen zijn verschillend. Kijk voor meer informatie bij de omschrijving van het artikel. Dit om te voorkomen dat de juweeltjes in werkelijk tegevenvallen omdat het groter of juist kleiner is dan gedacht.

Oorknopjes verschillende formaten:

Kleine oorringen/creolen in verschillende formaten:

Grote oorringen/creolen in verschillende formaten:


*** Bovengenoemde maten zijn slechts ter indicatie. ***

 

 

© 2012 - 2021 Mevrouw de Koningin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel