ALGEMENE VOORWAARDEN

Wanneer u uw bestelling plaatst gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Bestelproces
Wanneer u uw bestelling plaatst ontvangt u een bevestigingsmail op het door u opgegeven e-mailadres met een overzicht van de bestelde artikelen. LET OP: Wanneer u een bestelling plaatst verplicht u zich ertoe het bestelde te betalen.

Mocht u niet binnen 24 uur een bevestigingsmail hebben ontvangen neemt u dan contact op met Mevrouw de Koningin (info@mevrouwdekoningin.nl).

Alle prijzen in de winkel zijn in Euro (€) inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betaalproces
Betaling dient te geschieden via IDEAL, Bancontact/Mister Cash of vooraf te worden overgemaakt op ING Bank rekening: (IBAN) NL38 INGB 0007248631 t.n.v. Mevrouw de Koningin.

In het geval dat u geen gebruik maakt van IDEAL of Bancontant/Mister Cash dient de betaling uiterlijk binnen tien kalenderdagen na ontvangst van de bevestigingsmail te zijn bijgeschreven op de rekening van Mevrouw de Koningin.

Verzendproces
Mevrouw de Koningin verzendt al haar bestellingen via Post NL. De verzend- en verpakkingskosten bedragen binnen Nederland € 2,95 inclusief BTW. Voor bestellingen naar België bedragen de verzend- en verpakkingskosten € 4,95 inclusief BTW. Voor pakketpost naar België rekenen wij € 9,95 inclusief BTW. Bij bestellingen in Nederland en België boven de € 50,00 resp. € 75,00 inclusief BTW berekenen wij géén verzendkosten.

Alle bestellingen worden binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Wanneer een artikel onverhoopt niet op voorraad mocht zijn ontvangt u hiervan bericht per e-mail.

U ontvangt een verzendmail zodra wij de bestelling aan Post NL hebben aangeboden.

Retourneren  
U heeft recht op een afkoelingsperiode van 14 kalenderdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Vanaf het moment van de retourmelding heeft u nog 14 dagen de tijd om het product aan ons te retourneren. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. De kosten voor het retourneren komen voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 3,70 voor brievenpost en € 6,95 voor pakketpost, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Na ontvangst van het product zullen wij het verschuldigde bedrag inclusief de door ons in rekening gebrachte verzendkosten aan u overmaken. Wanneer er sprake is van een retour met slechts een gedeelte van de totale bestelling, wordt alleen het bedrag van het desbetreffende artikel teruggestort exclusief de door ons in rekening gebrachte verzendkosten.

Het is niet mogelijk om op maat gemaakte artikelen te retourneren.

Let op! Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de producten niet beschadigd of gebruikt zijn. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retouren worden niet in behandeling genomen, ongeacht de reden van retourzenden.

U bent zelf verantwoordelijk voor verlies c.q. beschadiging tijdens het retourzenden. Beschadigde of verloren gegane producten kunnen wij niet vergoeden.

Eventuele hier uit voor vloeiende geschillen kunnen voorgelegd worden aan de geschillencommissie via het ODR platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Wij verzoeken u vriendelijk het product onder vermelding van uw ordernummer, naam en adresgegevens te versturen naar:

Mevrouw de Koningin
Willem Lodewijkhof 1
1814 LV Alkmaar
Nederland

Neemt u vooraf wel even contact met ons op.

Op verzoek kunnen wij u een retourformulier verstrekken.

Klachten
Bij schade aan de verpakking en/of de goederen dient u dit binnen vijf kalenderdagen te melden. Mevrouw de Koningin kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of vermissing tijdens brievenbuspost.

Indien de klacht gegrond is zal Mevrouw de Koningin de geleverde goederen gratis vervangen tegen teruglevering van de oorspronkelijk geleverde goederen of een schadevergoeding betalen van ten hoogste de factuurwaarde van de geleverde goederen. Tot verdere schadevergoeding en vergoeding van indirecte schade is Mevrouw de Koningin niet verplicht.

Overig
U kunt geen rechten ontlenen aan geringe kleurafwijkingen van artikelen. Mevrouw de Koningin kan niet aansprakelijk worden gesteld voor gevolgen van oneigenlijk gebruik van de artikelen.

Copyright
Het is verboden zonder schriftelijke toestemming van Mevrouw de Koningin beeld- en/of tekstmateriaal over te nemen of anderszins te gebruiken.

Cadeaubonnen
Cadeaubonnen hebben een geldigheidsduur van 36 maanden en dienen in één keer te worden besteed. Tevens zijn cadeaubonnen niet inwisselbaar voor contant geld.

Veiligheid
Kinderen onder de drie jaar dienen sieraden en haaraccessoires altijd onder toezicht van een volwassene te dragen. Zij kunnen kleine onderdelen geheel of gedeeltelijk in hun mond steken, waardoor ze kunnen stikken.

Mevrouw de Koningin kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel  letsel en/of schade dat is ontstaan door of tijdens het dragen van onze producten.

 

Bij vragen en/of klachten kunt u zich wenden tot info@mevrouwdekoningin.nl. Samen komen we er wel uit.


Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2012 - 2024 Mevrouw de Koningin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel