Oorbellen

Super mooie sterling zilverenchirurgisch stalen, titanium en koperen in veel verschillende soorten en maten. Zijn ze niet prachtig? Alle oorbellen worden geleverd in een superleuk bewaardoosje! Erg leuk om kado te geven dus! 

De afmetingen van de sieraden zijn verschillend. Kijk voor meer informatie bij de omschrijving van het artikel en naar onze maattabel. Dit om te voorkomen dat de juweeltjes in de werkelijkheid tegenvallen omdat het groter of juist kleiner is dan gedacht. Houd er rekening mee dat de chirurgisch stalen en titanium oorbellen een robuustere uitstraling hebben dan de sterling zilveren 925 en de koperen oorbellen en daardoor groter ogen.

Aankleden, sporten, slapen.... We verliezen nog weleens ongemerkt een van onze mooie oorbelletjes of vlindertjes. Als extra service krijgt u bij de oorbellen met stekertjes van ons een setje rubberen dopjes (stoppertjes) meegeleverd. Deze kunnen worden gebruikt als alternatief voor de standaard vlindertjes. De kans op verlies wordt geminimaliseerd doordat hij strakker sluit. Uiteraard volstaan de meegeleverde vlindertjes ook.

© 2012 - 2023 Mevrouw de Koningin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel