Juwelen

Super vrolijke kettingen, armbandjes en mooie sterling zilverenchirurgisch stalen, titanium en koperen oorbellen en ringen in veel verschillende soorten en maten. Zijn ze niet prachtig? Alle oorbellen en ringen worden geleverd in een superleuk bewaardoosje! Erg leuk om kado te geven dus! Omdat al onze oorbellen en ringen van echt zilver gemaakt zijn, is de kans op een allergische reactie een stuk kleiner dan bij onedele sieraden. Voor de dames die allergisch zijn voor sterling zilveren oorbellen zijn de chirurgisch stalen en titanium oorbellen een goed alternatief. 

De afmetingen van de sieraden zijn verschillend. Kijk voor meer informatie bij de omschrijving van het artikel en naar onze maattabel. Dit om te voorkomen dat de juweeltjes in de werkelijkheid tegenvallen omdat het groter of juist kleiner is dan gedacht.

Aankleden, sporten, slapen.... We verliezen nog weleens ongemerkt een van onze mooie oorbelletjes of vlindertjes. Als extra service krijgt u van ons een setje rubberen dopjes (stoppertjes) meegeleverd. Deze kunnen worden gebruikt als alternatief voor de standaard vlindertjes. De kans op verlies wordt geminimaliseerd doordat hij strakker sluit. Uiteraard volstaan de meegeleverde vlindertjes ook.

© 2012 - 2021 Mevrouw de Koningin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel