Retourneren

U wilt uw bestelling of een deel daarvan retourneren omdat deze niet is wat u er van verwachtte? Jammer! Uiteraard is dit geen probleem en mag u het product retourneren.

U heeft recht op een afkoelingsperiode van 14 kalenderdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Vanaf het moment van de retourmelding heeft u nog 14 dagen de tijd om het product aan ons te retourneren. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. De kosten voor het retourneren komen voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 3,70 voor brievenpost en € 6,95 voor pakketpost, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Na ontvangst van het product zullen wij het verschuldigde bedrag inclusief de door ons in rekening gebrachte verzendkosten aan u overmaken. Wanneer er sprake is van een retour met slechts een gedeelte van de totale bestelling, wordt alleen het bedrag van het desbetreffende artikel teruggestort exclusief de door ons in rekening gebrachte verzendkosten.

Het is niet mogelijk om op maat gemaakte artikelen te retourneren.

Let op! Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de producten niet beschadigd of gebruikt zijn. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retouren worden niet in behandeling genomen, ongeacht de reden van retourzenden.

U bent zelf verantwoordelijk voor verlies c.q. beschadiging tijdens het retourzenden. Beschadigde of verloren gegane producten kunnen wij niet vergoeden.

Eventuele hier uit voor vloeiende geschillen kunnen voorgelegd worden aan de geschillencommissie via het ODR platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/


Wij verzoeken u vriendelijk het product onder vermelding van uw ordernummer, naam en adresgegevens te versturen naar:

Mevrouw de Koningin
Willem Lodewijkhof 1
1814 LV Alkmaar
Nederland

Neemt u vooraf wel even contact met ons op.

Op verzoek kunnen wij u een retourformulier verstrekken.

 


 

 

© 2012 - 2024 Mevrouw de Koningin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel